3D Platforma je nastala kao projekat mladih ljudi, kreativaca, zaljubljenika u nove tehnologije i dizajn. Iza naše vizije stoje ljudi raznovrsnih interesovanja, sa zajedničkim ciljem – da i vama pružimo neograničene mogućnosti 3D štampe.

Našu ekipu karakterišu želja za stvaranjem i razvijanje kreativnog pristupa problemu. Težimo da održimo takav timski duh koji je naš najveći pokretač, pa stoga pomno pratimo savremene trendove i implementiramo ih u svoj svakodnevni rad.

Projekat sa kojim želimo da vas upoznamo je inspirisan višemjesečnim istraživanjem na polju 3D štampe i željom da raznovrsne mogućnosti ove tehnologije približimo korisnicima u Crnoj Gori.

U okviru 3D Platforme ćete imati priliku da se edukujete o tehnologiji 3D štampe koja je u svijetu rasprostranjena između ostalog i u polju nauke, medicine, modnog dizajna, mašinstva, a rapidno nalazi primjenu i u drugim oblastima.

Na raspolaganju će vam biti gotovi 3D modeli, kao i mogućnost izrade modela po vašoj želji. Na našem sajtu ćete biti u korak sa najnovijim dešavanjima iz svijeta 3D štampe.

3D Platforma je namijenjena širokoj grupi korisnika koja obuhvata studente arhitekture, dizajnere, umjetnike, entuzijaste sa sopstvenim idejama, kompanije koje žele jedinstven reklamni materijal, kao i sve one kojima tehnologija 3D štampe može riješiti određeni problem ili pomoći da ostvare kreativno-funkcionalnu zamisao.

Ukoliko je 3D štampa vaš hobi, želite da vam odgovorimo na pitanja ili riješimo nedoumice, na raspolaganju smo za razgovor i savjet.

Sve što treba da uradite je da se uključite u naš Live Chat (nalazi se u donjem desnom uglu ekrana) ili nam pošaljete mejl.

Naša misija je da vama kao krajnjem korisniku pružimo pouzdanu uslugu i vrhunski kvalitet i stoga smo otvoreni za sve vaše ideje i sugestije.

Radujemo se saradnji,
Vaš 3D Platforma tim!