Social Networks

Ukratko o nama...

3D Platforma je nastala kao projekat mladih ljudi, kreativaca, zaljubljenika u nove tehnologije i dizajn. Iza naše vizije stoje ljudi raznovrsnih interesovanja, sa zajedničkim ciljem – da i vama pružimo neograničene mogućnosti 3D štampe.

Našu ekipu karakterišu želja za stvaranjem i razvijanje kreativnog pristupa problemu. Težimo da održimo takav timski duh koji je naš najveći pokretač, pa stoga pomno pratimo savremene trendove i implementiramo ih u svoj svakodnevni rad.

Projekat sa kojim želimo da vas upoznamo je inspirisan višemjesečnim istraživanjem na polju 3D štampe i željom da raznovrsne mogućnosti ove tehnologije približimo korisnicima u Crnoj Gori.

U okviru 3D Platforme ćete imati priliku da se edukujete o tehnologiji 3D štampe koja je u svijetu rasprostranjena između ostalog i u polju nauke, medicine, modnog dizajna, mašinstva, a rapidno nalazi primjenu i u drugim oblastima.

Kako Vam možemo pomoći?

U ponudi imamo gotove 3D modele, kao i mogućnost izrade modela po vašoj želji.

3D Platforma je namijenjena širokoj grupi korisnika koja obuhvata studente arhitekture, dizajnere, umjetnike, entuzijaste sa sopstvenim idejama, kompanije koje žele jedinstven reklamni materijal, kao i sve one kojima tehnologija 3D štampe može riješiti određeni problem ili pomoći da ostvare kreativno-funkcionalnu zamisao.

Ukoliko je 3D štampa vaš hobi, želite da vam odgovorimo na pitanja ili riješimo nedoumice, na raspolaganju smo za razgovor i savjet.

Sve što treba da uradite je da se uključite u naš Live Chat (nalazi se u donjem desnom uglu ekrana) ili nam pošaljete mejl.

Naša misija je da vama kao krajnjem korisniku pružimo pouzdanu uslugu i vrhunski kvalitet i stoga smo otvoreni za sve vaše ideje i sugestije.

Radujemo se saradnji, Vaš 3D Platforma tim!

Ko smo mi?

Dea Đebrić

Creative Director

Marko Janjić

CEO

Tijana Raičević

General Manager

Zip & Zu

Team Building