Mogućnosti 3D tehnologije su raznovrsne pa je spisak stvari koje se mogu napraviti na 3D štampaču veoma dugačak.

S obzirom na to da je riječ o relativno novoj grani tehnološkog svijeta, novosti su svakodnevna pojava i nije neobično da na 3D štampačima širom svijeta svaki dan nastane nešto novo. Sasvim je logičan zaključak da su ideje u ovoj oblasti nepresušne i da prave inovacije tek slijede.

3D štampa je za kratko vrijeme našla primjenu u brojnim oblastima, jer omogućava efikasnu izradu gotovo svega što je do sada nastajalo na komplikovanije načine i uz mnogo veći utrošak vremena, a nerijetko i korištenjem materijala koji nemaju ekološke karakteristike.

U poslednje vrijeme se sve više ljudi okreće 3D štampi prilikom pravljenja reklamnog materijala, igračaka, alatki, a za vrijeme pandemije koronavirusa, čak su se i viziri počeli praviti na 3D štampačima. 3D tehnologija je otkriće i u svijetu umjetnosti i dizajna, pa tako danas postoje unikatni komadi nakita, odjeće i torbi koji su nastali ovom metodom.

Ukoliko imate na umu novu ideju ili projekat a niste sigurni kako biste ga mogli sprovesti u djelo, možda je pravo vrijeme da razmislite o kontaktiranju našeg tima koji će vam dati sve potrebne informacije. Ukoliko procijenimo da je vaša zamisao nešto u čijoj realizaciji možemo pomoći, bićemo vam na raspolaganju na više načina. Usluge koje dobijate od strane tima 3D Platforme uključuju osmišljavanje plana, punudu nekoliko različitih opcija dizajna, a zatim i izradu željenog predmeta na 3D štampaču.

U nastavku možete pogledati naših nekoliko dosadašnjih projekata:

Model džipa Mercedes G klase

Pomoćni nogari za trpezarijski sto

Nosači za vizir | COVID-19

Elementi za PC kućiste rađeno po narudžbi

Razne vrste pločica i natpisa

Ovo je samo dio uspješnih saradnji ostvarenih sa našim dosadašnjim klijentima. Ukoliko imate ideju koja je drugačija i raspoloženi ste za saradnju, naši kapaciteti su vam na raspolaganju.

Slide Kontakt